Booklaunches met Daan Paans, Indre Klimaite en Niels Blekemolen

Booklaunches-Paans-Klimaite-Blekemolen-1


14 juni 2013

Op 14 juni is het volle bak bij LhGWR met een doorlopend programma dat om 19.30 uur van start zal gaan. Er worden drie nieuwe boeken gelanceerd en toegelicht door hun makers. Indre Klimaite zal vertellen over On continuous and systematic nutrition improvement, Niels Blekemolen over Een keer per week en Daan Paans over Letters from Utopia.

In aanvulling op Paans’ werk zullen twee Cryonisten een toelichting geven op hun wens om ingevroren te worden na hun dood. Tegelijkertijd wordt zijn tentoonstelling in de projectruimte van LhGWR officieel geopend.

Op zich staan alle ingrediënten voor deze avond los van elkaar, maar met enige fantasie raken we in de flow. In ‘On continuous and systematic nutrition improvement’ rept Indre Klimaite over ‘het Litouwse goede leven van voorheen’. In het wrange poëtische document ‘Een keer per week’ van Niels Blekemolen maken we een stille tocht door een verzorgingstehuis en in ‘Letters from Utopia’ van Daan Paans worden we getrakteerd op een serie ‘hiernamaals’ van een niet alledaags soort.


Wandpresentatie Indre Klimaite

Wandpresentatie Indre Klimaite

Indre Klimaite

Indre Klimaite

Niels Blekemolen

Niels Blekemolen

Publiek

Publiek

Daan Paans

Daan Paans

Cryonisten aan het woord

Cryonisten aan het woord