Rondleidingen

rondleiding-real
Rondleiding op maat
Op aanvraag én op maat
Het team van LhGWR vertelt je graag over de tentoonstellingen, fotografie in het algemeen en de kunstwereld, en gaat graag het gesprek aan met bezoekers. Dit gebeurt met grote regelmaat in de context van het onderwijs, met studenten aan Master- en Bacheloropleidingen van kunstacademies, en ook steeds vaker met scholieren van middelbare scholen. Alle verzoeken vanuit het onderwijs zijn dan ook van harte welkom en worden in overleg ingevuld en ingepland.

De rondleidingen zijn voor iedereen! Of het nu gaat om een afdelingsuitje, een verjaardag of een bezoek van een groep young professionals die zich willen verdiepen in het verzamelen van fotografie, wij staan voor iedereen klaar. Je kunt een verzoek insturen naar info@lhgwr.com

rondleiding-jan-rosseel
LhGWR Tour
Rondleiding door de kunstenaar
Door de jaren is er een goede gewoonte ontstaan om op de laatste dag van een tentoonstelling te vieren met een rondleiding door de maker van het werk. Je krijgt van hen te horen wat hun ideeën zijn over het werk en vaak gaat dit gepaard met allerlei anekdotische randinformatie die inzicht geven in het ontstaan van het werk. Je kunt bij deze rondleidingen gewoon een paar minuten voor aanvang binnenlopen. Om er achter te komen wanneer de eerst volgende Tour plaats vindt check je gewoon onze agenda.

plattegrond Hoogtij
Hoogtij
De Haagse rondgang
Hoogtij is een culturele route langs kunstenaarsinitiatieven, galeries en kunstinstellingen en vindt vier keer per jaar op de vrijdagavond plaats in de Haagse binnenstad. De locaties zijn van 19.00 – 23.00 uur te bezoeken, en de toegang is overal gratis.

De presentaties op een Hoogtij-avond lopen uiteen van white cube tot underground. Meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen, experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven. Bij Hoogtij komen deze twee uitersten samen en dat is precies de kracht van Hoogtij.
Tijdens de avond vinden er ook rondleidingen plaats die vertrekken bij Gemak dat zich aan de Paviljoensgracht bevindt. Kijk op de de website van Hoogtij om te zien wie de rondleiders zijn en schrijf je in.