Zaalverhuur

Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende locatie voor uw vergadering, workshop, presentatie of borrel?

Dan bent u bij LhGWR aan het juiste adres. Maak gebruik van de rust en de ruimte van een galerie, en laat je inspireren door de wisselende tentoonstellingen. Ons pand biedt vele mogelijkheden, en door de lichte en ruime galerie heeft LhGWR een vriendelijke uitstraling waar u en uw deelnemers zich meteen thuis zullen voelen.

LhGWR
Kom bijeen voor een borrel of workshop in de grote presentatieruimte of houdt het klein en besloten in de zogenaamde projectruimte in het souterrain. Bij LhGWR maken we samen met u een bijeenkomst op maat. Van een verzorgde vergadering tot aan een zinnenprikkelende beleving op maat van fooddesigners Haagse Hapjes, bij ons kan het allemaal.
Met de ligging op steenworp van Station Den Haag HS is LhGWR de perfecte locatie voor bijeenkomsten voor uw gasten buiten Den Haag, en door de centrale ligging is het ook goed te bereiken met het lokale openbaar vervoer en de fiets.
Bekijk ons overzicht met de tarieven en vul bij interesse het contactformulier in om een vrijblijvende offerte of om meer informatie over de mogelijkheden te ontvangen. We hopen u en uw gasten snel bij ons te mogen ontvangen!
Installation view Nothing to be done | Mémé Bartels